Bulgaarse zonnebloemvelden Veliko Tarnovo aan de Jantra dolle pret Zicht bovenaan de trap - View from the stairs Jurgen, Mieke, Emilie en Niek

Welkom

Zie ook nieuws voor de laatste berichtjes, updates, lastminutes ...

Добре дошли - welkom

Welkom op de website van het vakantiehuis dat wij te huur hebben in Bulgarije.

Wij zijn een jong koppel uit België. In de zomer van 2007 ontdekten we het Zuid-Europese Bulgarije.

Vooral Sofia en de oude hoofdstad
Veliko Tarnovo (Велико Търново) wisten ons te bekoren o.a. door de zuiderse charme, de rijke geschiedenis en cultuur, het aangename klimaat, het lekkere eten, de natuur (o.a. Emen) en de vriendelijke Bulgaren.

We waren zo onder de indruk dat we er zeker terug wilden. We besloten om daar onze vakantiewoning onder de zon te kopen.

Op zo'n 25 km van Veliko Tarnovo vonden we in het dorpje Rodina ons ideale vakantiehuis. Omwille van de weidse vergezichten noemden we het ‘Velika Gledka’, Bulgaars voor 'groots zicht'.

We willen iedereen van het zonnige en heerlijke Bulgarije laten meegenieten. We verhuren dan ook graag ons vakantiewoning en delen even graag onze ervaring met u.

Vandaar deze website.

U vindt informatie over onze vakantiewoning, wat u allemaal in onze woning en in de dichte of verre omgeving kunt doen, veel foto's o.a. van bezoekers van ons vakantieplekje, de tarieven, hoe u kunt reserveren, hoe u ons vakantieplekje kunt bereiken, een gastenboek met verhalen van bezoekers en bruikbare documenten die u kunt downloaden.


Veel plezier - забавлявам се!