12% korting voor huurder met lerarenkaart artikel het Laatste Nieuws artikel De Standaard Capitool reisgidsen - Bulgarije

Nieuws

2018 VOLGEBOEKT
Vakantieplekje is helemaal volgeboekt voor 2018. Boek tijdig voor 2019. Informeer via info@vakantieplekje.be of telefonisch/skype op +32485803767 of WhatsApp via +491705077406.

WEDSTRIJD KLASSE
De wedstrijd van Vakantieplekje i.s.m. Klasse was een groot succes. Maar liefst 685 leerkrachten namen aan de wedstrijd deel. De onschuldige hand koos Els D. uit Hasselt als winnaar van het gratis verblijf. Er waren ook troostprijzen (kortingsbon van €150) voor Koenraad P. uit Merkem, Lily V. uit Wondelgem en Reinout T. uit Moorsel.
Gefeliciteerd aan de winnaars. Voor wie naast de prijzen greep, is er standaard 12% korting bij elke boeking.

NIEUW IN VAKANTIEPLEKJE: AIRCO EN WIFI
Vanaf dit seizoen is er airconditioning in de twee tweepersoonskamers. Daarnaast beschikt ons vakantieplekje ook over draadloos internet. Onze tarieven bleven dezelfde. Voor volgende zomer kunt u nu boeken. U mag data vrij kiezen afhankelijk van eventuele vluchtdata. We houden graag rekening met uw wensen. Informeer via info@vakantieplekje.be of telefonisch/skype op +32 485 803 767.

KRANTEN EN KLASSE
Het Laatste Nieuws en De Standaard publiceerden een artikel over ons vakantieplekje in hun reisbijlage.
Ook het lerarentijdschrift Klasse vermeldt ons huisje op hun site. Al wie een Lerarenkaart heeft, krijgt 12% korting op de huurprijs van ons vakantieplekje. (niet te cumuleren met andere kortingen)

CAPITOOL REISGIDS
Capitool Reisgidsen bracht onlangs een reisgids over Bulgarije uit. Over Veliko Tarnovo schrijven ze:
"Met een pittoreske ligging in de bergen en een rijkdom aan historische bezienswaardigheden is Veliko Tarnovo een van de mooiste steden van Bulgarije".
U vindt de reisgids in elke Fnac, Standaard Boekhandel, Makro en reiswinkels (gemiddelde prijs €19,95)

WINTER IN RODINA
Zoals elk jaar ligt ons huisje er in de winter prachtig bij. We kregen deze mooie foto's van de Engelse familie die af en toe ons huis in Rodina bezoekt. Toch was deze winter minder streng dan vorig jaar (-20°).
Tegen eind maart moeten de temperaturen dan weer naar de 20° stijgen.